Aggiornamento Repository Istituzionale e dismissione di PORTO.

Naviga per Parole chiave

Esporta come [feed] Atom [feed] DataCiteXML [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Numero di pubblicazioni : 8.

Articolo di rivista Mikkelsen, Mette Skau; Savorani, Francesco; Rasmussen, Morten Arendt; Jespersen, Birthe Møller; Kristensen, Mette; Engelsen, Søren Balling (2014)
New insights from a β-glucan human intervention study using NMR metabolomics. In: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, vol. 63, pp. 210-217. - ISSN 0963-9969
Web of Science: 6 - Scopus: 5

Articolo di rivista Piras, Cristina; Marincola, Flaminia Cesare; Savorani, Francesco; Engelsen, Søren B.; Cosentino, Sofia; Viale, Silvia; Pisano, Maria Barbara (2013)
A NMR metabolomics study of the ripening process of the Fiore Sardo cheese produced with autochthonous adjunct cultures. In: FOOD CHEMISTRY, vol. 141 n. 3, pp. 2137-2147. - ISSN 0308-8146
Web of Science: 26 - Scopus: 31

Articolo di rivista Savorani, Francesco; Rasmussen, Morten Arendt; Mikkelsen, Mette Skau; Engelsen, Søren Balling (2013)
A primer to nutritional metabolomics by NMR spectroscopy and chemometrics. In: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, vol. 54 n. 1, pp. 1131-1145. - ISSN 0963-9969
Web of Science: 25 - Scopus: 30

Articolo di rivista Lamberti, Cristina; Acquadro, Elena; Corpillo, Davide; Giribaldi, Marzia; Decastelli, Lucia; Garino, Cristiano; Arlorio, Marco; Ricciardi, Carlo; Cavallarin, Laura; Giuffrida, Maria Gabriella (2016)
Erratum: Validation of a mass spectrometry-based method for milk traces detection in baked food (Food Chemistry (2016) 199 (119-127)). In: FOOD CHEMISTRY, vol. 202, p. 520. - ISSN 0308-8146
Web of Science: 0 - Scopus: 0

Articolo di rivista Calderara, Marianna; Deorsola, Fabio A; Bensaid, Samir; Fino, Debora; Russo, Nunzio; Geobaldo, Francesco (2016)
Role of ice structuring proteins on freezing-thawing cycles of pasta sauces. In: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, vol. 53 n. 12, pp. 4216-4223. - ISSN 0022-1155
Web of Science: 0 - Scopus: 0

Articolo di rivista Aru, Violetta; Pisano, Maria Barbara; Savorani, Francesco; Engelsen, Søren Balling; Cosentino, Sofia; Cesare Marincola, Flaminia (2016)
Metabolomics analysis of shucked mussels' freshness. In: FOOD CHEMISTRY, vol. 205, pp. 58-65. - ISSN 0308-8146
Web of Science: 1 - Scopus: 4

Articolo di rivista Demichela, Micaela (2009)
Editorial. In: JOURNAL OF LOSS PREVENTION IN THE PROCESS INDUSTRIES, vol. 22 n. 5, pp. 555-556. - ISSN 0950-4230
Web of Science: 0 - Scopus: 0

Articolo di rivista Capozzi, Luigi C.; Bazzano, Marco; Sangermano, Marco; Pisano, Roberto (2018)
Inclusion complexes dispersed in polystyrene-based labels for fruit ripening on demand. In: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, vol. 53 n. 2, pp. 389-394. - ISSN 0950-5423 [Disponibilità ristretta]
Scopus: 0
[img]

Questa lista è stata generata il Thu Jan 18 06:39:56 2018 CET.