Pubblicazioni il cui periodico è "ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE"

Livello precedente
Esporta come [feed] Atom [feed] DataCiteXML [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Numero di pubblicazioni : 4.

Articolo di rivista A. Venturello ; R. Ceccarelli ; E. Garrone ; F. Geobaldo (2012)
Fast non-destructive determination of chlorophylls in apple skin. In: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, vol. 24 n. 2, pp. 167-172. - ISSN 1120-1770
Web of Science: 1 - Scopus: 1

Articolo di rivista Chimirri F., Bosco F., Ceccarelli R., Venturello A., Geobaldo F. (2010)
Succinic acid and its derivates: fermentative production using sustainable industrial agro-food by-products and its applications in the food industry. In: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, vol. 2, pp. 119-125. - ISSN 1120-1770

Articolo di rivista Ceccarelli R.; Venturello A.; Giuggioli N.; Peano C.; Geobaldo F. (2009)
Diffuse Reflectance UV-Vis Spectroscopy in food monitoring. In: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, pp. 175-178. - ISSN 1120-1770
Web of Science: 0

Articolo di rivista Giuggioli N.; Ceccarelli R.; Geobaldo F.; Girgenti V.; Peano C. (2009)
Improved shelf life of plum belonging to Sicilian Germoplasm. In: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, pp. 254-257. - ISSN 1120-1770
Web of Science: 0

Questa lista è stata generata il Fri Sep 22 04:06:41 2017 CEST.